Hvorfor cuckolding?Hvorfor cuckolding?

Slettet medlem

27 Aug 2014 på 17:56
Hvad er det ved denne livsstil som tiltaler dig?
Kan man overhoved svare eller ville det være det samme som at skulle forklare hvorfor man kan li kylling?
Hvis jeg selv skal starte, så må den første/største grund være fordi det tænder min mand rigtig meget. Og så er det jo fedt at kunne få tilfredsstillet min hang til at blive bejlet, flirtet med mv.
Glæder mig til at høre jeres bevæg grunde :-)

Admin

27 Aug 2014 på 18:51
Egentlig er jeg ikke så vild med kylling, synes der er for meget "blæver" på kylling - men nu var det jo ikke det som spørgsmålet / oplæget gik på.

Ydmygelse og afmagt er nogle helt centrale rolle for mig, følelsen af ikke selv at kunne tilfredsstille sin kone/kæreste, være så utilstrækkelig så hun vælger at gå ud og få fremmed pik (også selvom det primært er et rollespil), det tænder en kontakt i min krop der er helt ubeskrivelig, bedste beskrivelse må være følelsen af at være afhængig af min Miss, at ville gøre alt for at se hende tilfredsstillet. Ydmygelsen er i den grad med til at forstærke følelsen af afhængighed, husker mest tydeligt da min Miss havde været ude og få "rigtig mandepik" og kom træt og brugt hjem, flåede mig ind på sengen og tvang mit hoved mellem hendes ben. Pludselig føltes vi som ét samlet menneske, hvor min eneste opgave/lyst og behov var at tilfredsstille hende også selvom det betød at jeg måtte nedværdige mig til at slikke en fisse der kort forinden var blevet gennemkneppet af en fremmed mandepik.

Cuckolding byder på mange overraskelser - en tur i byen, kommer hun hjem eller bliver hun ude? Flirter hun på dansegulvet - eller kommer hun helt uskyldig hjem og ligger i ske til lagt ud på næste morgen?

Slettet medlem

27 Aug 2014 på 23:53
Min roller er Elskeren / Bull´en / Herren sæt selv den titel op der passer.
Jeg ved ikke hvorfor jeg tiltrækkes af et sådant forhold, men tror det er dette at jeg overtager kvinden sexuelt mens hendes cuckold må strække våben og blot lade det ske.

Jeg har været i flere forhold hvor jeg skrev en kontrakt med cuckolden således at der var papir på hans rolle i forholdet.

Det tænder mig at tage kvinden mens hendes cuckold overværer det, og det er tydeligt at han tænder på det han ser. Dette at jeg har fuld kontrol, bruger hans kvinde til glæde for hende og mig.

Det psykologiske spil der er i et sådant forhold tiltaler mig. Jeg er ikke typen der hoverer overfor cuckolden eller ydmyger ham verbalt, men vi ved begge hvordan vores rollefordeling er og vi respekterer hinanden.
Hans kvinde er min i sexsuel henseende og det er da stort.
Det er faktisk en rigtig god følelse at gå rundt med.
Redigeret af Slettet medlem 27 Aug 2014 på 23:56

cucknbull

28 Aug 2014 på 14:01
Jeg ved ikke hvorfor jeg tænder på cuck legen, men jeg ved hvilke elementer jeg elsker i legen.

Jeg har ikke prøvet det rigtigt, dvs. min kone har endnu ikke været sammen med en anden mand, men alt det skal nok komme.
Indtil det sker nyder jeg meget de mange elementer, muligheder for leg som denne fantasi giver os som par.

Af elementer jeg nyder er det den frække snak i sengen om de fyre hun gerne vil være sammen med og især de fyre/ekskærester hun har været sammen med.

Jeg tænder meget på sammenligning med andre fyre. Elsker at høre hende fortælle mig at jeg er mindre end hendes eks, og at han var en bedre og mere aggressiv elsker, der pga sin størrelse bare tog hvad han ville ha fra hende.

Cuck legen giver os også mulighed for en masse udenoms snak og leg. F.eks. en dag vi er i byen så peger hun på en leglighed og siger "derinde boede XXX, hvis du vidste hvor mange timer jeg har brugt på ryggen og på knæ i derind ville du ikke kunne holde din afgang tilbage" :-) skønt.

Vi har andre lege, f.eks. at hun keder sig i sengen med mig. Jeg kan kneppe hende mens hun ser TV eller læser en bog imens.

Vi har en leg hvor jeg spiller pik ved min computer, og når jeg så er klar til at komme så går jeg ned i stuen til hende hvor hun ligger på sofaen og ser TV eller læser en bog. Jeg spreder hendes ben og trænger op i hende. Knepper hende mindre end 2 minutter før jeg kommer. Alt i mens så læser hun videre, ser TV eller skifter kanal. Præmissen er at sammenlignet med hendes ex kærester er sex med min pik ikke noget der giver hende noget, så det forstyrrer hende overhovedet ikke. Det er super frækt.
Dog skal jeg sige at de første gange vi gjorde det spillede hun fisse på sig selv lige bagefter fordi hun syntes at det var så frækt at se mig så tænkt på legen.. jeg måtte desværre fortælle hende at det "ødelagde" legen for mig.. jeg ved det godt, super strengt af mig. Men hun har lært at vente med at lege med sig selv til efter jeg er gået ud af rummet :-)

Men ja, hvad er det der gør at jeg tænder på cuckold legen.. beklager, har ikke den ringeste anelse.

(Vedhæfter lige et billede hvor hun læser en god bog mens jeg knepper hende)

Redigeret af cucknbull 6 Sep 2014 på 14:24

Slettet medlem

29 Aug 2014 på 22:51
Cuckinbull:
Det lyder rigtig frækt det med at din kone ser tv eller læser i en bog mens hun dårligt mærker din 'lille' pik.
Vi har selv praktiseret sådan et set-up og det kræver altså noget at prøve at beherske sig som kvinde mens man blive penetreret.
Dog synes jeg altså også du er lidt streng at dine kone skulle ødelægge leget for DIG. Tænker du egentlig på hendes lyster og fantasier?
Jeg er gået ind i den her leg for min mands skyld, men jo mere jeg har overgivet mig til mine egne lyster frem for hans visuelle fantasier jo bedre virker det faktisk også for ham. Alle er self. forskellige. Men hvis du tænder på ydmygelsen hvad jeg synes at kunne læse ud fra dine skriv, så må du tænke på din kones lyster og prøve også at lave dem være dit drive, blot mine tanker.

cucknbull

30 Aug 2014 på 09:26
Hej miss

Kan godt høre at det ser ud som om jeg nægter hende noget eller at det kun handler om mig. Det er slet ikke tilfældet. Det er kun lige i denne leg og det er virkeligt ikke et problem for hende. Hun syntes legen er super fræk og dejlig, specielt på de dage hvor man måske ikke lige er i humør til det helt store sex show men gerne vil opleve den intimitet som penetration trods alt giver.

Så det er en leg som hun nyder lige så meget som jeg,... det er noget jeg har sikret mig :-)

lowlaif

31 Aug 2014 på 05:07
I 1979 sad min daværende kæreste og ventede på mig på mit kontor, ind kom en ung pige (min kæreste dengang var en del ældre end mine 19 år) hun havde nogen ting vi gik igennem, så rejste hun sig - gik rundt om mit skrivebord, kyssede mig lidenskabeligt og gik med ordene vi ses... Jeg havde aldrig i mit liv mødt hende før... Min kæreste troede ikke på den historie, og det blev det sidste jeg så til hende...

Den unge pige stak hovedet ind en god uges tid senere (jeg havde opgivet at se hende igen) - hun sagde om en uge er der julefest på Christiana i den grå hal, jeg vil ha at du tager mig med...

Jeg havde ikke planlagt Christiania men havde jo ikke noget bedre at foretage mig, så ja vi tog afsted.

Jeg er IKKE en festoriginal, jeg drikker ikke og jeg danser ikke - dengang røg man vel lidt sjovere tobakstyper, men det var det, jeg sad med andre ord og nød livemusik, udkogte kartofler med kold brun sovs og noget flæskesteg, mens min date dansede på live løs, der var omkring 1,000 mennesker til fest så det var jo ikke altid man lige kunne se hende...

Nåmen, hun kom engang imellem hen til mig og snakkede lidt, så fik hun øje på en ny fyr på dansegulvet og for ud for at få en svingom...

Omkring midnat kom hun hen til mig og sagde at nu ville hun hjem, så vi begyndte at gå - fra Christiania til Æsterbro hvor hun boede, en god tur og vi fik snakket en masse, om vores liv hidtil, jeg havde givet hende min jakke da det var koldt - det var den 8. December og i gamle dage havde Danmark vinter ;-)

Vi endte foran hendes gadedør, og jeg er jo galant - kyssede hendes hånd sagde tak for en god aften selvom jeg altså ikke dansede havde jeg fuldt ud nydt at være der.

Hun greb bogstaveligt fast i min krave, trak mig ned til sig (hun er ikke så høj) kyssede mig meget krævende og sagde så - hvor tror du at du skal hen, du kommer bare her, og så låste hun op til opgangen og vi endte i hendes seng... Jeg var som sagt ung - hun var yngre så det blev til en hel del lagengymnastik inden vi kunne ligge på ryggen, lidt forlegen var jeg jo...

Vi lå bare der, så sagde hun - de andre fyrer betyder ikke noget, det var bare sex for sjov, men dig... Du skal være far til mine børn...

Jeg troede at hun mente tidligere kærester, men hun fortsatte - den ene havde godt nok en lækker pik... Jeg virkede vel lidt fåret, og spurgte hvem den ene ?? Ja han der i den røde tshirt - så du ikke vi dansde ?? I aften ? Ja - OK mødte du en tidligere kæreste mens jeg var der ?? Tidligere kæreste - hun rejste sig op på albuen, hvad mener du tidligere kæreste - jeg ved sgu ikke engang hvad han hedder - det var jo bare sex!!!

Nu var JEG forvirret, hvad mener du - spurgte jeg - jamen lagde du da slet ikke mærke til at jeg var væk ind imellem ? Jooo - men gik udfra at du dansede...

Jeg blev kneppet af 2 forskellige fyre ude på toilettet og en tog mig ude bag hallen - kæft det var koldt. Men hans pik var fandme stiv.

Jeg var dybt forvirret - alt hvad jeg vidste om forhold var at man var tro til døden jer skiller, jeg sagde du har haft sex med 4 fyre idag incl. mig ???

Ja - sagde hun, det kunne være blevet til mere men nogen fyre vil bare ikke kneppe på toiletter, jeg sagde - du er gal... Det vil jeg sgu ikke acceptere - jeg er loyal og trofast - jeg er ikke sådan du tager fuldstændigt fejl af mig.

Det skal siges at hun altså kun var knapt 18 år, hun rejste sig igen op på albuen, pressede en finger ind i brystet på mig og sagde : Jeg VED hvem du er, tro mig - du vil elske at jeg knepper med mange mænd og vi vil få et lykkeligt liv sammen, tro mig...

Det gjorde jeg naturligvis ikke, om morgenen forlod jeg hende sagde det går ikke, jeg kan ikke leve med at min kæreste er utro...

Der gik vel en god måneds tid, lidt mere - så kom hun igen ind på mit kontor, jeg kan ikke få dig ud af mit hoved sagde hun, men du skal altså acceptere at jeg har lyst til sex med mange mænd, jeg kan ikke være tro, men jeg kan være ærlig og jeg vil altid fortælle dig om det, jeg vil altid komme hjem til dig...

Vi var gift i 21 år, vi har en masse børn, vi var lykkelige - og hvis nogen har haft deres gang i Club 20, Klub Kingo og sikkert andre også - så kan I meget vel have haft sex med hende...

I 2000 mødte hun en ung mand - meget ung - med en enorm pik og også cuckold - de forelskede sig da vi gennemgik en mindre krise i ægteskabet - og ja i 2001 blev vi skilt...

Men ja - jeg har altid elsket hende for hendes åbenhed, hendes legehumør når hun enten kom hjem eller inviterede en fyr, mange fyre hjem. Men jeg har aldrig som sådan defineret mig selv som cuckold - for der er hos mig ingen dominans / ydmygelse - jeg havde bare en vildt seksuelt aktiv kone...

Senere vil jeg så fortælle om mit nuværende ægteskab, som er med en meget meget ung kvinde...

Slettet medlem

31 Aug 2014 på 16:24
Lowlaif det er flot at du har beskrevet et forhold som dette. Du havde jo faktisk ikke noget valg for det var hende der styrede og alligevel holdt du fast i hende.
Og ja, hun var ærlig omkring sin sexualitet.

En cuckold var du og du har formentligt gennemlevet et væld af pinfulde øjeblikke når hun har muntret sig.

lowlaif

1 Sep 2014 på 11:08
Ja nu har jeg lært at vi altid har den frie vilje, og det holder jeg fast i - jeg tror (når jeg læser på sites som det her, og ude omkring) at jeg er nok lidt en afviger...

Min nuværende kone spurgte i vores indledende - jamen føler du ikneg jealouxi - nej det gør jeg egentlig ikke, jeg tror på mange måder på sandheden i "hvis du elsker nogen så sæt dem fri, kommer de tilbage er det ægte kærlighed" og Björn Afzelius fantastiske sang "Man kan inte äga varann"...

Men ja jeg frygter at hun en dag falder for en smuk ung rig fyr med en kæmpe pik, indtil da der nyder jeg livet med hende...

Jeg ved at min nuværende kone synes at det mest romantiske i verden er at vi alle 3 - far, mor og datter går hånd i hånd på en strand i det sydlige Thailand - mens vi forsøger at tælle stjernerne... De stunder nyder jeg - vi griner og pjatter og løber efter datteren... Men det er lykke jeg føler - jeg føler det mest romantisk når hun kigger mig dybt i øjnene, smiler og siger : I aften skal jeg have en stor stiv pik i munden, og så tager jeg billede og sender til dig - OK ??

Der er ikke noget smukkere end min kone med en anden mands pik i munden, det er for mig kærlighed og romantik, vi har ikke noget dominans eller submission inde over, jeg henter (jeg er den eneste der har kørekort) fyrene på deres adresser, hotel - og vi taler ligeværdigt på turen hjem, jeg fortæller kort hvad hun er til men især hvad hun ikke bryder sig om...

Når de ankommer så er det nærmest en overdragelses forretning, jeg kysser min kone introducerer dem for hinanden, og hun tager gerne forholdsvis hurtigt hans hånd og fører ham ind i soveværelset, så kommer hun gerne ud efter vand, øl hvis han drikker det, snacks o.s.v. Og det er gerne der hun lige siger : Kæft han er lækker... Eller noget i den stil, kysser mig og går tilbage til ham...

Der er for mig ikke noget pinefuldt i det, jo i de rigtigt gode gamle dage der var det pinefuldt at jeg intet anede før hun var hjemme, det var jo 15 år inden mobiltelefoner var hver mands eje...

Men jeg har altid følt at det var kærligt og - ja - romantisk...

Aftalen nu mellem min kone og jeg er at alle mænd kommer her, hun tør ikke tage taxi alene om aftenen/natten - og jeg vil normalt ikke bare kunne hente hende da jeg jo også har en datter der sover, så de kommer her benyter soveværelset, døren er lukket, oftest låst, men en enkelt fyr ønskede ikke låst dør han sagde at det tændte ham at jeg MÅSKE kunne finde på at dukke op, han glemte at sige det til mig - og min kone forstod ikke hvad han mente :D

Slettet medlem

2 Sep 2014 på 10:56
Der er cuckoldforhold og så er der cuckoldforhold.

Når man kommer i snak med cuckold eller nogle som ønsker at blive det så opdager man at der er rigtigt mange nuancer i måden dette ønskes udlevet på.

På de store sexsider finde en del der kun vil lege det i et sexuelt møde men i øvrigt ellers leve helt normalt sammen i et ordinært parforhold.

En af mine første kontakter var med et modent par og det var cuckolden jeg skrev med.
Jeg skriver slev rimeligt meget men hans mails var virkeligt lange og omfattende. Han skrev enormt flot og godt og at han var en ægte cuckold helt ind i sjælen var jeg overhovedet ikke i tvivl om.

Det endte også med at jeg besøgte parret til et kemi møde.

Hans ønske var at jeg helt overtog hans kone og nærmest blev hendes kæreste. tog hende med til udstillinger og arrangementer.
Han ville gerne have at ujeg indtog hans plads i ægtesengen og at han sov på et værelse.

Jeg mødte senere en anden cuckold som stort set havde de samme ønsker, nemlig at jeg helt overtog hans kone.

Da jeg er gift kan jeg ikke involvere mig på en så kontant måde, så jeg måtte desværre trække mig i de to tilfælde.

De forhold jeg så var i der kan man sige at mine referencer nok mere gik på det sexuelle. Cuckolden havde jo skrevet under på en kontrakt der tilsagde mig at sørge for at hans kone fik den sex hun skulle have. Cuckolden var i flgl kontrakten afskåret til at have sex med sin kone, medmindre jeg blev kontaktet og gav tilladelse.
Såvidt jeg husker skete dette dog aldrig.

Jeg mailede en del med såvel cuckold som med min elskerinde, som jo i disse tilfælde var min tøs. Så selvom vi ikke mødtes hve ugen så var der god kontakt.

Forholdene gik rigtigt godt på disse præmisser, som jo på sin vis var sexuelt betonede. Hvad parrene foretog sig af andre ting når de var alene styrede de selv.

Dette at man styrer en cuckold i hans ægteskab er jo helt fantastisk, og det er nok kun de få der forstår den rigtige sammenhæng i et sådant forhold.

lowlaif

2 Sep 2014 på 11:17
Ja - det er det jeg ikke forstår :-) altså det med styringen, jeg er ikke nogen kostfornægter så at sige, min kone og jeg har sex hver aften inden vi sover og hver morgen når vi vågner - eller stort set hver morgen, jeg kan da ikke lade være hun er jo vildt lækker for pokker :-)

Jeg er fra naturens hånd rigeligt begavet, og endnu har hun kun oplevet en der overgik mig i udrustning, det gjorde han så tilgengæld også ganske eftertrykkeligt, selvom han svigtede hende den anden dag taler hun stadig henført om den aften nat med ham :D

Min kone ejer sin krop og hun kan naturligvis bestemme om hun vil have sex med mig eller ej, men det skal ikke ske for ofta at hun sige "ej" så er jeg forlængst ude over stepperne efter nye græsarealer...

Så jeg ville personligt passe dårligt ind i stilen med en der bestemte mine lyster...

Min kone elsker da heldigvis også sex så meget at jeg ehar svært ved at tro hun kunne sige nej mere end et par timer, hvis jeg skruer op for charmen - jeg ved jo rimeligvis hvilke knapper jeg skal trykke på - og interessant nok iøvrigt hendes krop reagerer meget lig min danske exkone - der kunne måske være belæg for noget reel forskning der...

Slettet medlem

2 Sep 2014 på 14:21
Nu var mine cuckold på kontrakt mænd i moden alder - sidst i 60´erne og der var nok blevet skruet ned for sexlysten der.

Når man kommer ind som fremmed er det hele jo frækt på en anden måde, og når man i øvrigt giver kvinden besked på hvordan hun skal være klædt i lingerie, evt være barberet osv. så vil det være med til at tænde også selvom hun ikke er en ung kvinde.

Modne kvinder har jo noget som de helt unge ikke har så hver sin alder har sine fortrin kan man sige.

Når sex var borbudt for mine cuckolds så var det begrundet i deres egne ønsker. De fik så lov til at få udløsning på anden måde og evt når konen og hendes elsker så på.

Mange modne og for den sags skyld også yngre ægtepar er jo gået lidt i stå med det sexuelle. Og er det sådan er det jo fint hvis de kan blive et cuckoldpar.

lowlaif

2 Sep 2014 på 18:45
Ja jeg er så snart 55 - og jo evnerne er mindre, eller jeg kan færre gange, men jeg synes bestemt ikke at lysten er mindre :D

Men heldigvis er der jo forskelligheder i verden, der ville jo ikke være morskab i verden hvis vi alle ville det samme :D

kiggerbareligenu

16 Dec 2014 på 13:42
Citat (MissMira * Aug 27, 2014 17:56)

Hvad er det ved denne livsstil som tiltaler dig?
Kan man overhoved svare eller ville det være det samme som at skulle forklare hvorfor man kan li kylling?

Hvis jeg selv skal starte, så må den første/største grund være fordi det tænder min mand rigtig meget. Og så er det jo fedt at kunne få tilfredsstillet min hang til at blive bejlet, flirtet med mv.

Glæder mig til at høre jeres bevæg grunde :-)


Hvorfor hvorfor ja det er svært at svare på .
For mit ved kommen
Har jeg altid haft den holdning at vis hun var utro
Så var det forbi
Men med alderen har jeg skiftede holdning
Idag tænder jeg på at hun har sex med andre
Det begyndte med at jeg så porno
Og kom tilfældigvis til at se cuckold.
Og synes det var virkelig frækt
Det er dog vigtigt at det kun er sex og at der ikke er nogen følelser i det
I statten ville jeg ikke indrømme det men det er jeg afklare med idag