Set fra en Hotwifes synspunkt...Set fra en Hotwifes synspunkt...

Admin

10 Mar 2014 på 12:05
Min mand og jeg har været gift i over 5 år. Gennem årene har vores forhold udviklet sig i flere forskellige retninger.
Vores forhold er baseret på følgende FemDom principper:
1. Underkastelse til den Kvindelige Lederrolle
2. Lydighedstræning
3. Træne sin Herskerinde
4. Tilbedelse af den kvindelige krop
5. Tease & Denial (kyskhed) og ydmygelse
6. Mandlig kyskhed og orgasmekontrol
7. Afstraffelse
8. Strap-on træning
9. Sissyplay
10. Cuckolding
Min mand er, for det meste forstående og støttende omkring mine sidespring med andre mænd, selvom han naturligvis har en hvis frygt omkring cuckolding, jalousi, nervøsitet, angst osv. Dette er naturligvis en normal følelse at have med i denne leg.
Han ved at han altid vil være tvunget til at dele min fisse med andre mænd. Hans nervøsitet, frygt, jalousi osv. blandet sammen med hans seksuelle lyster giver ham et stort kick. Så selvom han på den ene side hader cuckolding er det også det største drive for ham.
Jeg nyder at have sex med mange forskellige typer mænd og den kildrende fornemmelse ved at skulle møde en ny, flirte og blive leget med er fantastisk.
Min mand og jeg har været involveret i Hotwife/hanrej Interracial aktiviteter i flere år, senest med en lækker ondt Herskerinde twist.
Da vi mødtes første gang, startede han ud som min "Sugar Daddy", der senere blev min kærlige mand, så min cuckolded hanrej, og er nu min underdanig PussyBoy.
Som vores forhold har udviklet sig, har det været en ganske fascinerende rejse sammen.Jeg var for det meste temmelig ærlig med ham fra starten af vores forhold om både mine tidligere seksuelle erfaringer og min temmelig umættelige sex appetit... som jeg drillende kalder "at lade min indre hore komme ud og spille" ...
I begyndelsen var jeg bange for hans reaktion, hvis han vidste alt, og hvad han ville tænke om mig. Men efter vi blev gift, begyndte jeg at dele alt med ham, langsomt lidt ad gangen.
For nylig så jeg et af disse captioned billeder et eller andet sted, det var et billede af en attraktiv kvinde , blond og temmelig petite ligesom mig, iført blot et par trusser, holdende en halvtom flaske vin, du kan se at hun havde drukket det fra flasken, hun læner sig over og siger til sin mand med en sexet lidt utydelig tale om en kvinde at have det sjovt ... " vi er nødt til at tale om mig!... at have sex med masser af sorte mænd , og at du kan lide det " ... min mand og jeg havde mere eller mindre nøjagtig samme snak omkring et år inde i vores forhold.
Jeg vidste ikke, at han allerede havde en mistanke noget , og var begyndt at følge mig... indtil jeg en dag bemærkede ham køre lidt bag mig, da jeg var på vej til at møde en af mine elskere.
Senere, jeg også ud af, at han havde været igennem mine beskidte trusser i vaskeriet. Han tilstod måneder senere, at han plejede at dufte til dem og se efter tegn på sperm, og undertiden ville spille pik til mine brugte trusser, og derefter bruge dem til at tørre sin lille våde pik! Pervert!
Et par uger efter, havde vi hvad jeg nu kalder "samtalen"... Jeg var virkelig fuld , og sagde nogle ting, som jeg sandsynligvis ikke ville have sagt, hvis jeg ikke var. Jeg tilstod at jeg allerede havde været sammen med en anden, og havde brug for at han var ok med det. Jeg fortalte ham, at jeg kun elskede ham, og at det var bare sex. Jeg spøgte med at jeg havde en "uartig fisse" der havde brug for en meget mere pik end det han kunne give mig. Som sagt, jeg var virkelig beruset!
Men i stedet for at acceptere tanken om at dele mig med andre mænd ... som jeg formoder var overordentligt naivt af mig at tro, at han ville ... blev han såret og ked af det, ked af at jeg havde snydt ham. Han var især ked af, trist, ængstelig da han fandt ud af, at min ex kæreste var sort og at jeg aldrig bad ham bære kondomer.Han var rasende og bad mig om at stoppe, spurgte hvorfor jeg gjorde det mod ham, hvad jeg så i andre mænd, hvorfor han ikke var nok, og alt det der. Han følte sig flov og ydmyget.Det var en smertefuld samtale... og samtalen forsatte over de næste mange uger. Men langsomt begyndte han at acceptere tanken om at dele mig med andre mænd, og til sidst kom han til at elske det.
Det var baby skridt for ham ... bittesmå hanrej baby skridt ... men til sidst arbejdedet vi mod et nyt arrangement i vores ægteskab. Første gang jeg gik ud på en date med en anden mand, klatrede han på væggene med angst og jalousi. Jeg havde insisteret på, at han blev hjemme og ventede på mig, og naturligvis ikke fulgte efter mig. da jeg kom hjem, fandt jeg ham i sengen, ængstelig og bedrøvet. Men han tilstod, at han havde spillet pik mens jeg var ude og jeg har bemærkede, at når jeg fortalte om om min aften begyndte hans lille penis at blive hård igen.
Da viste jeg at tingene ville falde ud til min fordel. Af ren kærlighed og medfølelse tog jeg hans lille pik i munden og gned på hans spændte nosser, jeg vidste at det ville få ham til at føle bedre. Det tog blot et halvt minut før han spørjtede i min mund og udmattede faldt vi i søvn i hinandens arme. Herefter begyndte tingene langsomt men sikkert at bygge sig op. Mine seksuelle lyster blev i sidste ende hans seksuelle fantasi, selvom som jeg senere fandt ud af, måske det hele var hans fantasi. Jeg er bare den, der tog det første skridt.
Undervejs opdagede min mand, at han er en naturlig hanrej (flere af hans x-kærester havde været ham utro), og kombineret med min egen personlighed og seksuelle lyster, var vi et temmelig perfekt match.
Vores forhold har udviklet sig gennem årene, til det punkt, hvor han nu kommer af at se mig være sammen med andre mænd.
De intense modstridende følelser og følelser forbundet med "hanrej angst", jalousi, angst , nervøsitet, bekymring, smerte , tøven, betænkeligheder, uro, ydmygelse og alt det der fylder stadigvæk en kæmpe del af ham, især når han er alene hjemme mens jeg er ude for natten. Det slår ham især hårdt, når jeg rejser ud byen ... eller han er ude af byen og jeg er sammen med en anden mand. Det giver et eller andet at være langt fra hinanden, tja det kender vi alle sikkert. I de perioder hvor vi er skilt i længere tid ad gangen er hans lille hvide pik altid låst inde i et kyskhedsbur.
Tanken om, at hans kone er ude og kneppe andre mænd, at andre mænd kommer til at nyde hans kones bløde søde fisse mere end han gør, og at hans egne orgasmer er stærkt begrænset til ikke mere end én eller højst to om måneden, både piner ham og giver endnu mere intense følelser.
Jeg elsker at komme hjem, løfte op i min nederdel og vise ham hvilken slem pige jeg har været. Lade ham gøre rent mellem mine ben, han elsker det.
Jeg er meget til rollespil og sjove kreative sexlege, som han også er kommet til at nyde. Han er en sød, kærlig, gavmild mand, der altid opmuntrer mig til at udforske mine seksuelle lyster og fantasier, uanset hvor langt ude, usædvanlige, eller bizart det måtte være. Dét er en af de grundene til jeg giftede mig med ham, fantastisk.
Seksuelt er jeg temmelig underdanig, og har altid været intenst tiltrukket stærke, atletiske og dominerende sorte mænd.
Min mødom mistede jeg til en ældre sort mand, da jeg var meget ung, og må indrømme, at for mig var det temmelig meget "afhængighed ved første smag af sort pik". Min første kæreste fik mig til at komme så meget og hårdt at jeg troede min klit var ved at springe i luften.
Jeg var en cheerleader gennem min ungdom og for det meste datede jeg sorte atleter. Men så, af nogle mærkelige twist af skæbne, endte jeg med at forelskelse og gifte sig med en hvid mand, med en Porsche, et hus på stranden, og en 10 centimeter lille hvid tissemand. Kan det kaldes skæbne?
Mens jeg er seksuelt underdanig til andre Mænd og altid har været, vil det altid være anderledes med min mand, især som årene er skredet frem og vores forhold har udviklet sig.
Det sidste år har jeg opdaget glæden ved at dominerere ham og udviklet en forkærlighed for FemDom og FLR (Female Lead Relationships).Jeg har efterhånden indført mange forskellige aspekter af FemDom i vores forhold, herunder tvungen mandlig kyskhed og begrænsning af hans orgasmer til et minimum. Tilbedelse af den kvindelige krop, afstraffelse og korporlig disciplin, strap-on træning, feminisering (han bærer altid trusser eller g-strenge), og selvfølgelig - hyppig cuckolding ;-)
Min mand har, jeg tror til hans egen overraskelse, opdaget en seksuel underdanig side som vi begge har det ganske sjovt med. Undervejs er jeg begyndt at se, og kalde ham min "pussyboy" som han både elsker og hader på en og samme tid. Det er et symbol på, at han er ansvarlig for at servicere min fisse og holde min fisse glad ved at give mig masser og masser af orgasmer og naturligvis gøre mig ren når jeg har været ude hos en af mine elskere. Senere er det også blevet et synbol på at jeg tager hans stramme hul med mine strap-ons og langsomt er han ved at være en vaske ægte tæve.
Jeg har et par regulære Tyre i mit liv, mænd som jeg lejlighedsvis mødes og har sex med. Jeg nyder også at møde nye mænd fra tid til anden, især når jeg er ude at rejser.
Min favorit Tyr er Johnny, der er alt hvad jeg kunne drømme om i en Tyr, høj, muskuløs , atletisk , sort, ekstremt dominerende og meget aggressiv. Jeg har kendt ham i omkring to år. Vi har et åbent, sjovt og til tider intenst no-strings attached forhold. Vi clicker bare når vi er i seng med hinanden, han ved hvad jeg kan lide, han er rå og hård... endda vemmelig til tider hvilket er præcis hvad jeg nyder.
Johnny ved jeg er gift - naturligvis og er naturligvis respektfuld og blander sig ikke i mit forhold med min mand, hvilket er en meget vigtig kvalifikation ved en Tyr. Men på samme tid er han ikke bleg for at kalde mig hans "gifte hvide fisse" og sende bud efter mig når det passer ham og som min mand ved har Johnny har 24/7 adgang til min fisse, og det er bare den måde, det er!
Efter min mening, på trods af tusinder af års kulturel programmering og konditionering er sandheden at kvinder aldrig var beregnet til at være monogam.Jeg tror at vi i øjeblikket gennemlever en periode med enorm social forandring i denne henseende. Flere enlige og gifte kvinder er ved at indse hver dag, at opleve så meget seksuel nydelse, som de vælger er deres naturlige fødte ret. For mange er et ægteskab hvor manden lægger sin kones seksuelle nydelse over hans egen, og støtter og opmuntrer hende til at udforske sin seksualitet med andre mænd, mens han forbliver monogam til hende, eller endda i kyskhed på ingen måde en mulighed.
Jeg er klar over, at mange mennesker uden for cuckold/Hotwife livsstilen er dette en absolut rædsel. Når en kvinde giver en hanrej hans dybeste ønske, og åbenlyst har sex med andre mænd, og driller hendes mand med det hjælper hun faktisk hendes mand med at opfylde hans egen seksuelle skæbne, hvilket er grunden til, at konens cuckolding af manden både kan være en handling af seksuel ydmygelse og en af dyb kærlighed og forståelse.
Ved at acceptere at hendes mands dybtliggende ønske om, at hun udforsker sin seksualitet med andre mænd er det hende der giver ham dette og ikke den anden vej rundt, det bør aldrig glemmes.
Det kræver en stor tillid Hotwife/hanrej i mellem at få ham til at indrømme sine lyster overfor sin kone. Min husbond kom aldrig ud og indrømmede det, i stedet var der noget, jeg langsomt måtte trække ud af ham. Men til sidst indrømmet han overfor mig, at det at jeg kneppede andre mænd både tændte ham og skræmte ham på en og samme tid, hvilket nok er den naturlige reaktion for en hanrej.
Sådanne skriver en hotwife i sin blot på tumblr. Teksten er direkte oversat fra engelsk til dansk af admin her på siden. Hvis du ønsker at læse flere af hendes, ganske udemærket posts kan disse findes her.
Redigeret af Admin 10 Mar 2014 på 12:06