Cuckolds.dk - Danmarks eneste gratis mødested for cuckolds, hanrejer, hotwifes og Bulls


Ofte stillet spørgsmål

 

Er www.cuckolds.dk virkelig gratis?

JA! I skrivende stund og med alt forventning vil www.cuckolds.dk ALTID være gratis. Og med gratis skal følgende nævnes:

Gratis er og bliver gratis uden alt for mange sidespring

 

Hvordan kan det lade sig gøre?

Det er heller ikke sikkert det kan, men vi vil forsøge alt hvad vi kan, til gengæld er der ting vi sikkert kommer til at gå på kompromi med, eksempelvis svar tiden fra der klikkes på et link og til brugeren er inde på siden, men det må man desværre tage med. Men helt grundlæggende så koster en hjemmeside nogle penge - og de penge har vi pt. valgt at investere, ganske som hvis vi havde været medlem af en fodboldklub, strikkeklub eller hvad det end måtte være. Denne hjemmeside afspeljer i et hvist omgang vores interesser indenfor cuckolding og en lille skjult programmør der havde lyst til at bygge en hjemmeside.

 

Er siden kun for danskere?

Nej og ja. Siden er i princippet åben for alle, i første omgang vil tekster m.v. blive oversat til dansk og kun til dansk. Siden kommer med en basal engelsk version hvilket vil sige at engelsktalene sagtens kan læse knapper, søge medlemmer osv. men bloginlæg, fora m.v. vil blive holdt primært i dansk sprog. Jeg håber dog at vores svenske, norske og måske nordtyske naboer også med tiden vil finde vej ind på siden. Hvornår bliver inaktive profiler slettet? 

Profiler der ikke har været aktive i over et år vil blive suspenderet og derefter blive automatisk slettet.

 

Hvordan sletter jeg min profil?

Gå til fanebladet "Min profil" vælg rediger profil, klik "Nedlæg profil" (I bunden).

 

Kan jeg skifte mit kodeord/password?

Ja, Gå til fanebladet "Min profil" vælg rediger profil, klik "skift password" (toppen). 

 

Er der en Gæstebog herinde?

Alle profiler på Cuckolds.dk er udstyret med en gæstebog, hvor andre profiler kan skrive personlige hilsener til dig - og din profil. Gæstebogen er offentlig - hvilket betyder at andre profiler kan læse din gæstebog.