Om os.


Velkommen til www.cuckolds.dk. 
Det er en stor glæde at kunne byde dig velkommen på Danmarks (i skrivende stund) eneste gratis forum- og datingsite for par og singler der deler en fælles interesse omkring cuckolding og/eller kyskhed.

 

Denne side drives af et privat dansk par med hang til cuckolding og mandlig kyskhed. Som vores isme har udvidet sig, som helt ny udsprunget par søgte vi med lys og lygte efter danske sider med cuckolding som tema, men ak vi måtte hurtigt konstatere at de eneste sider der fandtes enten var helt almindelige datingsites som Scor, Dating-Dk osv. Det ærgrede os naturligvis, skønt de nævnte sider giver adgang til et hav af par og bulls fulgte en række useriøse og uvidende personer også med i købet. Vi savnet et sted hvor vi kunne dele vores interesse med ligesindet danskere og nordlige naboer. 

 

For nyligt er der åbnet flere danske cuckolding sider, herunder også datingsites men til vores store fortrydelse må vi desværre konstatere at disse sider blot er et forsøg på at lokke penge ud af deres brugere.  Så konklusionen blev at lave vores egen gratis side. Vi ønsker at denne side skal være 100% gratis at benytte og vi tror på at dette kan lade sig gøre af  den simple grund at, cuckolding er ret begrænset i Danmark og derfor forventer vi at antallet af medlemmer også vil være begrænset. 

 

Gratis og privat, det giver desværre et lille ”hick-ups” eftersom vi så ikke kan tilbyde samme form for support eller svartider (den tid det tager fra du klikker på et link til der sker noget) som de store betalingssites kan. En anden øv side er naturligvis at vi ikke har råd (eller for den sags skyld ønsker) til at betale Google for store promoveringer m.v.  Derfor håber vi at DU vil hjælpe med at sprede kendskabet til www.cuckolds.dk og gerne skrive linket hvis du deltager i andre lignende fora. 

 

Afslutningsvis vil vi endnu engang ønske dig rigtig hjertelig velkommen her til siden og håbe at du får mange gode timer til at gå herinde.