Om Cuckolds


Velkommen til www.cuckolds.dk. 

 

Det er en stor glæde at kunne byde dig velkommen på Danmarks (i skrivende stund) eneste gratis forum- og datingsite for par og singler der deler en fælles interesse omkring cuckolding og/eller kyskhed.

 

Denne side var oprindeligt drevet af et privat dansk par med hang til cuckolding og mandlig kyskhed. Som deres isme har udviklet sig, som helt nyt udsprunget par der søgte med lys og lygte efter danske sider med cuckolding som tema, måtte de hurtigt konstatere at de eneste sider der fandtes enten var helt almindelige datingsites som Scor, Dating-Dk osv. De savnede et sted hvor man kunne dele interessen med ligesindede danskere og nordlige naboer. 

 

Undervejs er der åbnet flere danske cuckolding sider, herunder også datingsites, men til deres store fortrydelse måtte det desværre konstateres at disse sider blot er et forsøg på at lokke penge ud af deres brugere.  Så konklusionen herefter blev at lave en egen gratis side. Det ønskes at denne side er 100% gratis at benytte og vi tror på at dette kan lade sig gøre af den simple grund at, cuckolding er ret begrænset i Danmark og derfor forventes det at antallet af medlemmer også vil være begrænset.

 

Gratis og privat, det giver desværre et lille ”hick-ups” eftersom der så ikke kan tilbydes samme form for support eller svartider (den tid det tager fra du klikker på et link til der sker noget) som de store betalingssites kan. En anden øv side er naturligvis at vi ikke har råd (eller for den sags skyld ønsker) til at betale Google for store promoveringer m.v.  Derfor håber vi at DU vil hjælpe os med at sprede kendskabet til www.cuckolds.dk og gerne skrive linket hvis du deltager i andre lignende fora. 

 

Afslutningsvis ønskes du rigtig hjertelig velkommen her til siden og at du får mange gode timer til at gå herinde.

 

Cuckolds.dk